Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Dia de la Protecció Civil de Catalunya. Un acte que sorgeix de la voluntat d’esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per a totes aquelles persones i organitzacions que treballen a la gestió de les emergències. L’esdeveniment ha tingut lloc a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet.

El voluntaris de Protecció Civil ajuden a reduir l’impacte de les emergències. Una tasca altruista que s’ha de reconèixer. Precisament l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya a Mollet ha acollit al Dia de la Protecció Civil de Catalunya. Abans del Lliurament de distincions, hi ha hagut taules rodones i la conferència: «El canvi climàtic i les emergències».

L’objectiu d’aquesta jornada és fomentar la relació entre els diferents organismes col·laboradors de protecció civil i la Direcció General de Protecció Civil creant un espai per compartir experiències i coneixements.

La Cloenda de l’acte ha anat a càrrec de Joan Ignasi Elena, conseller d’Interior de la Generalitat i amb la foto de família dels assistents.

EA3HUJ

Soy radioaficionado, adicto a las nuevas tecnologías


EA3HUJ

Soy radioaficionado, adicto a las nuevas tecnologías

No puedes copiar el contenido de esta página